top of page

Contact

Contactformulier

Dankjewel voor je bericht, we zullen zo spoedig mogelijk reageren!

Bedrijfsgegevens

AYN Amsterdam

Keizersgracht 520H, 1017 EK Amsterdam

020 308 6900

info@aynams.com

KvK nummer: 76015939

BTW-identificatienummer: NL002254002B53

Klachten en geschillen

AYN doet er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Mocht er toch iets mis gaan met onze dienstverlening neem dan contact met ons op. Dit kan via contact formulier, telefonisch, per e-mail, whatsapp chat of per post. Wij zullen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht, inhoudelijk reageren op de klacht.

Onafhankelijke klachtenbemiddeling
Indien uw klacht niet door AYN kan worden opgelost, kunt zich ook wenden tot de onafhankelijke klachtenbemiddeling van de geschillencommissie Thuiswinkel.org. Thuiswinkel.org bemiddelt dan in het zoeken naar een passende oplossing.

Wat te doen?
Voordat u de klacht bij de geschillencommissie kunt indienen, dient u eerst uw klacht schriftelijk bij AYN in te dienen. AYN heeft dan uiterlijk 14 dagen de tijd om op uw klacht te reageren.

Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

✓Gratis Verzerkerd Thuisbezorgd

✓Voor 17:00 bestellen op werkdagen = morgen in huis

✓Gratis Retourneren, 30 dagen bedenktijd

bottom of page