top of page

Garantie

Bij AYN streven we er altijd naar onze klanten de hoogste kwaliteit sieraden te leveren. Daarom voeren we altijd kwaliteitscontroles uit voor de verzending. Helaas kan er echter altijd iets misgaan tijdens het productieproces dat niet direct zichtbaar is.

Indien het product gebreken vertoont die bij aankoop niet zichtbaar waren, dient u ons hiervan binnen een redelijke termijn na ontdekking van het gebrek op de hoogte te stellen. Indien AYN van mening is dat het product inderdaad gebreken vertoont (die niet te wijten zijn aan normale slijtage, verkeerd gebruik en/of gebrek aan onderhoud), zullen wij het product binnen 14 dagen herstellen of vervangen. Tijdens deze reparatie heeft u geen recht op een vervangend product of enige vorm van vergoeding. Als AYN van mening is dat reparatie niet mogelijk is, zullen wij u een vergelijkbaar vervangend product aanbieden. Als we geen vervangend product kunnen aanbieden, zullen wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terugbetalen.

Indien u zich niet houdt aan de instructies die door AYN zijn verstrekt, of als u het product op onjuiste wijze hebt gebruikt of geen onderhoud aan het product hebt verricht, heeft u geen recht op enige vorm van herstel, vervanging of vergoeding. Bovendien vervalt de mogelijkheid om aanspraak te maken op garantie als het product is bewerkt.

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. De wettelijke garantie houdt in dat een product moet voldoen aan wat de consument redelijkerwijs mag verwachten. Wij bieden op al onze producten een garantie van 12 maanden. Deze garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie.

✓Gratis Verzerkerd Thuisbezorgd

✓Voor 17:00 bestellen op werkdagen = morgen in huis

✓Gratis Retourneren, 30 dagen bedenktijd

bottom of page