top of page

Herroepen & Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van ons formulier voor herroeping (DOWNLOAD), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres
Keizersgracht 520H
1017EK Amsterdam

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Terugstuur proces

  1. Email of Whatsapp ons dat u jouw product wilt retourneren. Dan sturen we direct een verzendlabel en retourformulier naar uw email.

  2. Gebruik een stevige verpakking om het product in te pakken, zorg ervoor dat het product goed beschermd is en niet vrij kan bewegen om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.

  3. Vergeet niet het retourformulier mee te sturen (DOWNLOAD PDF). Anders is de kans groot dat je retourverwerking vertraging oploopt.

  4. Geef je pakket af bij een PostNL servicepunt. Wanneer je je retourzending afgeeft, ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit verzendbewijs goed. Zonder verzendbewijs kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor vermissingen van artikelen tijdens een retourzending. Binnen vijf werkdagen nadat wij je retour hebben ontvangen, ontvang jij per e-mail een bevestiging van de ontvangst van het retourpakket.

 

Na het terugsturen

Nadat wij je retour hebben ontvangen, brengen wij je hiervan op de hoogte via e-mail. Het artikel wordt beoordeeld of het nog in goede staat verkeert en compleet is. Is dit het geval, dan gaan we over in het afhandelen van het retour. 

Is het artikel gedragen en hierdoor beschadigd, dan zullen wij je hiervoor kosten in rekening brengen. De kosten zijn afhankelijk of wij het product adequaat kunnen repareren. En wat de kosten zijn van zo een reparatie. Alle mogelijke acties zullen altijd met de klant besproken worden.

De klant zal in alle gevallen de intrinsieke goudwaarde terugkrijgen (zie Kooptips Gouden Sieraden)

Is het product defect of beschadigd, dan zullen we inschatten of dit onder garantie valt of niet. Mocht een defect onder garantie gerepareerd kunnen worden, dan zijn hier voor jou geen kosten aan verbonden. Valt het defect niet onder garantie, dan nemen we contact met je op over de afhandeling.

 

Afhandeling van je retour

Vanaf het moment dat wij je retour hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk en altijd binnen een periode van maximaal 5 werkdagen het aankoopbedrag aan je terugbetalen. Wanneer je het bedrag op je rekening ontvangt is afhankelijk van je gebruikte betaalmethode. De terugbetaling doen we via dezelfde betaalmethode als waarmee je hebt betaald.

 

 

 

 

 

✓Gratis Verzerkerd Thuisbezorgd

✓Voor 17:00 bestellen op werkdagen = morgen in huis

✓Gratis Retourneren, 30 dagen bedenktijd

bottom of page