top of page

Onderhoud

Goud is een van de meest bijzondere elementen in de natuur. Het is mooi, stralend, vervaagt niet, roest niet, en vergaat niet. Het blijft duizenden jaren schitteren, of het nu in een kluis ligt of op de bodem van de oceaan. De unieke eigenschappen van goud maken het gemakkelijk te onderscheiden van elk ander metaal of element. Dit komt doordat goud een uniek element is met een eigen atoomnummer (79). Dit neemt niet weg dat goud, wanneer het wordt verwerkt in een sieraad, speciale zorg vereist, zodat je jouw sieraad op de mooiste manier kunt gebruiken.

Behandeling

Het is raadzaam je sieraden niet te dragen tijdens het slapen, sporten en bij fysieke activiteiten die krassen en deuken kunnen veroorzaken. Wees ook voorzichtig wanneer je meerdere sieraden tegelijk draagt, omdat sommige soorten sieraden elkaar kunnen bekrassen.

 

Bewaren

Om je gouden sieraden zo goed mogelijk te bewaren en krassen te voorkomen, dien je ze apart van andere sieraden op te bergen wanneer je ze niet draagt. Daarom levert AYN bij elk sieraad gratis een speciaal voor sieraden gemaakt opbergzakje mee, dat je kunt gebruiken om je sieraad veilig te bewaren en te vervoeren.

 

Verzorging

Verzorg je sieraden regelmatig door ze na het dragen af te vegen met een poetsdoek en ze vervolgens apart van andere sieraden te bewaren in ons gratis meegeleverde opbergzakje. Af en toe kan het nuttig zijn om je sieraden in warm water en een mild schoonmaakmiddel te dompelen om alledaagse verontreinigingen te verwijderen. Gebruik een zachte tandenborstel om te voorkomen dat je sieraden dof worden.

 

Cadeau van AYN

Omdat AYN een passie heeft voor mooie gouden sieraden, bieden wij naast een opbergzakje ook een gratis poetsdoek bij elk sieraad. Daarnaast krijgt elke nieuwe klant ook een speciale zachte nanoborstel die ideaal is om je sieraden mee schoon te maken.

✓Gratis Verzerkerd Thuisbezorgd

✓Voor 17:00 bestellen op werkdagen = morgen in huis

✓Gratis Retourneren, 30 dagen bedenktijd

bottom of page